Follow by Email

Tuesday, 5 July 2011

goodbye blog .

malas laa nak berblog . ramai je gelak . lagipun aku bkan nye reti berblog bangang ni . hehe . oke ni last post . yg lain slamat menjahilkan diri dalam blog ye . aku follow on call je . malas nak layannnn .

KEPADA SI PUAKA KAT BAWAH NI,


ps : AMY AWAY, selain jahil, kau jugak bangang . sebab kau lah aku dah giveup nak berblog . akhir sekali ucapan terakhir    
 ( FUCKKKKKKKKKKKKK YOOOOOOOOOOOOOOOOOOU )


enough . fullstop .



mokyalwayscute. ha wtf kan ? lantaaaaaaaak lah :)

Monday, 4 July 2011

siblings yg x siblings sgt :)

hoy ya hoi . nak bagitau ni , aku ni sebenanye anak tunggal, tapi umi ngan abah ni brmurah hati laa sgt nak amik anak angkat sbab takut aku sunyi kot .

 hahhaha . nak mengaku kakak, geli muntah hjau laaa aku kan, tapi nak gak lah . ni KAKAK LA SANGAT . FU . prmpuan sihir xsdar diri, dahla tua kutuk, suke cari pasal ngan aku . gemok, tapi suke bajet diri tu kurus . eeee puiiii la . die ni ha org ptame yg kutuk blog aku. babi bukan? xpe. aku dah biase dgn si hina mcmni . nah sebagai panduan :)  
ha ni amy away yg jahat lagi keji . kihkihkih . hamek kau !



next ni FARIS OH NANA . adik lelaki aku yg obses sgt lahh dengan RIHANNA . tapi aku tgok dy ni mcm OPRAH, bkn RIHANNA . haha . si gemok pemalas kuat tido ni form 4 . sumpah blagak gile bab2 blajar ni . maklumlah, PANDAI SESANGAT . tu yg skolah kat HARVARD tu . ngeh2 . hrapan laa der . si gemok ni suke panggil aku gemok . biaselah, cermin kan :) . perangai nauzubillah minzalik, suke dengki org . masyaallah, menggelegak perut mngandungkan die ni kate umi aku .HAHAHIHIHUHU. ha ni si x hensem ni : 


yehaaa . FARIS OH NANA . tgok, name pon ade lirik lagu rihanna negro tu . hampesss tol .


ni adik bongsu aku . SHIMA ARIF . mcm keling? bukan la bangang, ni hindustan . hahahihihuhu . ni baru form 3 . nampak je mcm kurus kan, korg xnampak lagi kaki die bengkak semacam . lagi2 kat peha . haha . dieni slalu laa sgt prasan kurus . ye lah, dgn aku memanglahhhhh die kurus . xpayah nak brtanding sgt laaa kan . mnyampah . ha ni kaki besar ni : 
SHIMA ARIF . kat umah panggil wewek je coz kuat nangis mcm tahi .

.......................................... oke, aku ? xpayah . low profile je . hihi . bodoh je ending post mcmni . mamposlahhhh . aku xreti doe ! oke nak cuci mate tgok movie . salam BARBADOS . ho ye yeah !

Sunday, 3 July 2011

hahahaHARAM !

deyy deyyy . testing testing . Salam 1 Barbados . hadoihai ntah hape2 je kan dengan aku2 skali terjoin blog haram ni . sebenanye saje je suke2 tgok ramaije yg aktif berblog, alaaaa, rase2 bangang, delete je laa account . aku peduli apenyeee . tengokni, nampak sgt xreti nak berblog kann . lantak lah, aku xreti berblog2 ni . taranum & mengaji aku reti lah . hahahihihuhuh






ha uolls tahu x, sebelum ni kan aku memanglahh anti gila babi kat blog . ye lahh gigirrlll sgt . wtf. reti pulak kan  ? last2 ni ape aku buat? berblog plak . parriyappa bukan ? lantak lahh . tengok laa ni first entry pon mcm jadah haram . xpe2 .. saya budak baru belajar, kalau salah jangan marah, nanti aku terajang  . baiklah uolls, malas menunjukkan kejahilan yang ade, aku blah dulu ye :)